Verkkokauppa

Sieniboxi / KR-Vinokas (Y-tunnus: 3135734-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta ja ostoskorin sisältö maksetaan kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Sieniboxi käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Sieniboxi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Sieniboxi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Tmi Vinokas välille. Tmi Vinokas vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Verkkopankit

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksu onnistuu myös suoralla tilisiirrolla (SEPA-maksu). Tilauksesi postitetaan, kun rahat ovat näkyvät tilillämme. Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on käsittelyssä.

Toimitus

Kaikki lähetykset lähetetään Matkahuollon Lähellä-pakettina. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Lähetämme kaikki tilaukset viikon sisällä tilauksesta.

Tilauksesi toimitetaan lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen, josta se tulee noutaa kolmen päivän sisällä saapumisesta tuotteiden säilymisen takaamiseksi. Emme vastaa noutamattomista lähetyksistä.

HUOM! Jos tilauksessasi on jokin toinen toimitusosoite kuin tilaajan oma osoite, laitathan Lisätiedot-kenttään tilauksen vastaanottajan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Näin Postista tulee saapumisilmoitus oikealle henkilölle.

Reklamaatiot

Sienten kasvun alkamisaikaa on mahdotonta ennustaa tarkkaan. Jos kuitenkin olet aloittanut kasvatuksen yli 4 viikkoa sitten, eikä ensimmäistä satoa vieläkään näy, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa sieniboxi@sieniboxi.fi. Lähetä kuva alustastasi, ja annamme neuvoja kuinka toimia. Kaikki reklamaatiot käsittelemme tapauskohtaisesti. Jos kasvatusalusta on kuitenkin selkeästi viallinen, palautamme rahat tai vaihtoehtoisesti lähetämme uuden kasvatusalustan veloituksetta korvaukseksi.

Palautusoikeus

Sieniboxi tarjoaa sinulle täyden 14 päivän rahat takaisin-takuun siitä päivästä jolloin saat tilauksesi. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessa, jotta voit saada rahat takaisin.

Varmista, että palautat tilaukset riittävällä postimaksulla. Palautusta, jossa postimaksua ei ole maksettu ei oteta vastaan.

Ehdot toteutuvat, jos ei muuta kirjallista sopimusta ole tehty ostajan ja Sieniboxin välillä.

Palautusosoite: KR-Vinokas / Sieniboxi, Tapionkatu 22 B 33, 33500 Tampere

Laki ja toimivalta

Suomen lakia sovelletaan kaikkiin erimielisyyksiin tämän Käyttäjäsopimuksen mukaisesti. Kaikki erimielisyydet tämän sopimuksen nojalla, joita ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa, Suomi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

YHTEYSTIEDOT

Sieniboxi (KR-Vinokas)

Tapionkatu 22 B 33

33500 Tampere

Suomi / Finland

www.sieniboxi.fi

sieniboxi@sieniboxi.fi